1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Come and join our gamer community by registering for free here

surround

Discussion in 'Wii Help, Cheats & Tips' started by Fängan, Aug 3, 2007.

  1. Fängan

    Fängan New Member

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how do i connect a surround to my wii if that's possible?
     
  2. Lintz

    Lintz New Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you use the standard cable that comes with the wii you connect the white and red to you're surround receiver. And chose under "wii settings/ sounds " surround. Dolby prologic 2 is probably the one that works best on wii haven't acutely tried.
     
  3. TimpZ

    TimpZ New Member

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    840
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    use the cables and plug into a stereo or something with surround sound. Works for me (only I have 2 not 4 speakers)
     
  4. Gdog

    Gdog New Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    2,018
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    do u honestly need surround? I wud just hook it up to a stereo or somethin
     
  5. austin_mini75

    austin_mini75 New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i got mine plugged into my x-fi with 7.1 (gotta turn my pc on to have sound) must say sounds very nice.
     
  6. Gdog

    Gdog New Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    2,018
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tv...
     
  7. Goku_93

    Goku_93 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dont think wii support surround
     
  8. Lintz

    Lintz New Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Check in the wii sound setting. And there you can chose surround.^^
    So it's supported.:D
     
  9. Liister87

    Liister87 New Member

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    :D Im hopefully getting it sometime in the near future once i've saved up!!
     
  10. Khrysos

    Khrysos New Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Maybe it is worth it, if its really good sound :)
     
  11. Durza

    Durza New Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    from a technical point of view the wii dont have surround, but it has dolby pro logic ll and what it does is to fake surround so you could say the wii has it but actually it doesnt
     
  12. gunners-4-life

    gunners-4-life New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    dolby prologic II surround system in included in the wii
     

Share This Page