1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Come and join our gamer community by registering for free here

*cries* my DS is not compatibale with my new router

Discussion in 'Off Topic Chat' started by pure_mind_games, Aug 9, 2007.

  1. pure_mind_games

    pure_mind_games New Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    stupid DS, and it's stupid different secruity
     
  2. Danny

    Danny New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    2,113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    go to your router's home and press Security Setting you could change your security there..
     
  3. badboykane

    badboykane New Member

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Messages:
    606
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah as above, the DS should be compatible with any router, as long as there is wifi signal then it will pick it up.
     
  4. alltheeights

    alltheeights New Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Also double-check that your DS has not picked up a duplicate IP address.
    You should be able to access the range of used IP Addresses through the web page of your router (On a homehub its \api.home ) and check that each item connected as a unique IP.
     
  5. Matt

    Matt New Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    2,151
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Have you sorted the problem pure?
     
  6. pure_mind_games

    pure_mind_games New Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @ Matt

    no just got online

    @ everyone else

    In English please
     
  7. Matt

    Matt New Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    2,151
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    What router do you have?
     
  8. pure_mind_games

    pure_mind_games New Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thomson speedtouch 585 v6
     
  9. Rybo5000

    Rybo5000 New Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    don't even try

    my router's too new for my DS aswell and ive been trieing for months to sort it out
    it'd b safer buying a usb port, thts what im doing
     
  10. Lintz

    Lintz New Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried different channel's on you're router? You can chose from 1 to 12. And i know at least wii is finicky about that.
     
  11. pure_mind_games

    pure_mind_games New Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    screw it i rarely play my DS anyway
     
  12. Matt

    Matt New Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    2,151
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Not sure if this will help?: http://help.aol.co.uk/getting-your-nintendo-ds-online-with/article/20070405120509990019

    Hope so.
     
  13. pure_mind_games

    pure_mind_games New Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    SWEET!!! cheers Matt

    Is "Nintendo Wi-Fi Connection ID" my Friend code?
     

Share This Page